CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 3, 2012

Sepetang di Air Terjun Titi Hayun, Yan Kedah

Pada Hari Pertabalan Agong yang lalu, kami satu family mengambil peluang untuk bersantai sambil berehat di Air Terjun Titi Hayun Yan, Kedah. Tak sangka ramai orang yang datang, sehingga kami susah nak dapat tempat untuk picnic. Semua ahli keluargaku ada kecuali adik perempuanku yang ke-2, Cik Asma yang bekerja di Johor. Dia tak dapat join sekali coz xdapat cuti..huhu..Kalau semua ada kan best...hurmmm..Aktiviti pertama bila dah dapat tempat yang sesuai, kami pun terus mengisi perut yang lapar giler..Beraneka jenis lauk yang mak masak, semuanya kegemaranku..nyummy..Selepas tu, kami berehat sambil melihat gelagat orang yang bermandi-manda, kedua-dua adik lelakiku tak lepaskan peluang untuk mandi bersama. Airnya sangat sejuk dan jernih. Walaupun sepetang jea di sana, aku rasa best sangat dapat luangkan masa bersama family tersayang. (^__~)

Bersama adikku yang ke-4

Suamiku tersayang

  Dua orang Putera familyku 

Bonda dan Ayahanda
Putera Bongsu

Adik ke-3. ke-4 dan last






Gelagat abang dan adik

Puteri Bongsu

Abah dan Fahmi

Bersama adikku ke-3

Jom Balik

2 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

admin said...

sangat bagus sekali postingannya saya suka, mampir ke chord gitar

Post a Comment